pühapäev, 11. jaanuar 2015

Maagi Kirjandusklubi

"Maag"


09.01.2015 Puhveti kohvik
Martin Võhma, Gunnar Külaviir, Mark Robert Vink

MAAG
Michael Scott
Alkeemilu sarja 2. Osa

Võtmeteemad: Joshi umbusaldus kõige uue üle. Josh kartis õde kaotada ja ei usaldanud Flameli, kuna ta oli Sophie ohtu seadnud.
Põgenemine Machiavelli eest, Pariisist välja saamine. Et pääseda doktor Dee eest.

Võtmestseenid: Joshi võimete äratamine. Kuna ta oli kade Sophie üle, sest tema võimed olid äratatud. Võitlus Pariisis. See otsustas, kas kaksikud saadakse kätte või mitte.

Võtmekarakterid: Nicholas ja Perenelle Flamel. Olid aidanud neid sarja algusest peale ja õpetanud neid tundma uut maailma. 
Josh ja Sophie Newman. Nemad olidki inimkonna viimane lootus, keda tuli kaitsta ja välja õpetada. Scatch. Kaitses kaksikuid.

Võtmesümbolid: Liblikad. Aitasid neid teelkonnal mitmes kohas.
Lõhnaga suits. Igal inimesel oli oma võluväe lõhn. Kui ta seda kasutas oma võluväge, tekkis õhku tema võluväele omane lõhn.

Raamatu peategelased Sophie ja Josh. 

Soovisid ellu jääda ja põgeneda, kuna neid ajas taga Mustade Ülikute ühing. Nad said kokku Nicholas's sõbraga, kes neid aitas. Neid kaitses Nicholas, ta sober ja Scatch. Lisaks tahtsid nad tagasi oma endist elu teismelistena.

Nad lahendasid selle sure võitlusega katakombides ja mujal Pariisis.

Tulemus oli see, et hävinesid katakombid ja palju muud. Scratch kadus ära, Sophie õppis tulemaagiat ja Joshi "võimed" äratati. Nad olid raamatu lõpus rongiga teel Londonisse, kus järgmine raamat arvatavasti aset võtab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar